Мед Атлант

На Прикарпатті медсестра вкрала 10 тисяч гривень

На Прикарпатті медсестра поцупила з банківського апарату 10 тисяч гривень і сплатила за це вдесятеро менший штраф.

В обідню пору працівниця Городенківської райлікарні прийшла у філію “Ощадбанку”, щоб зняти через термінал гроші. Перед нею в черзі стояла сільська жінка, яка довго морочилася із банкоматом: апарат дав збій і протягом тривалого часу не видавав купюр, хоч транзакція була здійснена. Клієнтка дістала картку з апарату і пішла до каси, щоб з’ясувати в чому причина, повідомляє “Експрес-онлайн”.

Тим часом банкомат раптом запрацював і видав кошти. Скориставшись тим, що поблизу нікого не було, медсестра забрала готівку і поклала у свій гаманець, спричинивши потерпілій збитку на 10 тисяч гривень. Після цього за допомогою власної зарплатної картки зняла 100 гривень.

Злодійку виявили завдяки запису з відеокамери банкомату. Крадені гроші вона повернула власниці і уклала з нею угоду про примирення.

Визнати винуватою у вчиненні злочину та призначити узгоджене сторонами покарання – штраф в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що у грошовому виразі становить 850 гривень, – зазначається у судовому вироку.

Читайте також: Хлопця, який обкрадав пенсіонерів, посадять на вісім років

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...