Мед Атлант

У Франківську розпочали навчання для пенсіонерів

Від сьогодні у Франківську розпочалось навчання пенсіонерів щодо опанування комп’ютера.

Такі навчання проводяться другий рік поспіль. Навчання абсолютно безкоштовні для власників карток іванофранківця. Усі витрати бере на себе місто.

Ми маємо меморандум про співпрацю з університетом нафти й газу. От і з’явилась ідея на базі бізнес-інкубатора організувати безкоштовні курси для учасників війни на Сході. Для них ми запровадили навчання з основ програмування. Приємно було бачити, що вони користуються популярністю серед ветеранів.
А потім прийшла ідея організувати курси також для пенсіонерів з комп’ютерної грамоти. Це ази користування ПК та банківськими картками, – повідомляє Руслан Марцінків.

Варто зазначити, що ці курси користуються ще більшою популярністю, ніж з основ програмування. Цього року успішно закінчили навчання 24 пенсіонери, ще близько півсотні в списку очікування.

Сьогодні стартував курс ще для 33-х пенсіонерів. Навчання триватиме місяць. За цей час люди «золотого віку» опанують комп’ютер на рівні звичайного користувача та навчаться самостійно обслуговувати свої банківські карти.

Читайте також: Прикарпатські пенсіонери будуть релаксувати 4 дні

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...