Мед Атлант

В Івано-Франківську на Ленкавського намагалися обікрасти цех

Сьогодні, 16 листопада, близько 12 години дня на вулиці Ленкавського спрацювала охоронна сигналізація. Група реагування Управління поліції охорони в Івано-Франківській області миттєво прибула на місце виклику.

Правоохоронці зайшли до цеху фірми, в якому спрацювала сигналізація, помітили двох осіб, які намагались втіками з місця події. Їх було оперативно затримано. Під час огляду об’єкту, поліцейські виявили пошкоджене вікно, через яке затримані проникли до цього приміщення. А також пошкоджений щиток, відкручені деталі від станків, дроти, мотор, що вони мали намір винести за межі цеху та інструменти, якими молодики намагались «працювати».

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міського відділу поліції.
Затриманими виявились 26-річні жителі Калуша та Івано-Франківська. Чоловіків було доставлено у відділок поліції. Наразі триває слідство.

Читайте також: На Коломийщині судитимуть чоловіка, який мало не вбив одного та обікрав іншого чоловікаhttps://mi100.info/2018/11/16/na-kolomyjshhyni-sudytymut-cholovika-yakyj-malo-ne-vbyv-odnogo-ta-obikrav-inshogo-cholovika/

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...