Мед Атлант

Парафіяни Брошнів-Осадської ОТГ пожертвували більше десяти тисяч гривень на АТО

Цієї неділі у Брошнів-Осаді біля храму Святого Вознесіння Господнього представники благодійної організації “Допомагаємо Україні разом” спільно із волонтером, депутатом селищної ради Брошнів-Осадської ОТГ Володимиром Савчуком та учасниками БО «Серце Марії» збирали кошти на ремонт військового автомобіля для окремого статичного підрозділу на передову.

Люди з доброї волі та з розумінням підходили до скриньки і жертвували гроші на потреби захисників.

Автомобілі, які їздять по бездоріжжю на великій швидкості, швидко ламаються. А ще постійні обстріли також нищать техніку. Машини потребують серйозних і дорогих ремонтів. А на передовій, самі розумієте, без автотранспорту ніяк не обійтися, – коментує голова благодійної організації Володимир Курій.

Парафіяни Брошнів-Осадської ОТГ пожертвували більше 10 000 гривень на потреби військових у зоні АТО. Відтак відбулася робоча зустріч між представниками благодійних організацій “БФ”Допомагаємо Україні разом” та “БФ”Серце Марії”, під час якої було укладено угоду про партнерство.

Франківські благодійники передали благодійній організації Брошнів-Осадської ОТГ інвалідний візок та інші речі першої необхідності для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Читайте також: “П’ять картоплин”: діти Брошнів-Осадської ОТГ долучилися до акції милосердя

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...