Мед Атлант

Суд у справі Булієнка перенесли через неявку свідків

Сьогодні, 20 листопада, у Івано-Франківському міському суді продовжують розгляд справи Максима Булієнка.

Свідки зі сторони обвинуваченого не з’явилися на засідання. Обвинувачений знаходиться під вартою. 10 грудня о 14:00 буде наступний суд.

Нагадаємо, в ніч на 19 грудня 2017 року він побив свою 36-річну співмешканку Олександру. 24 грудня від отриманих травм жінка померла у відділенні лікарні. Співмешканці мали схильність до розпивання спиртних напоїв. Мама Олександри Щеглової запевняє, що коли відвідувала дочку в лікарні, вона розповідала про те, що Максим бив її ногами.

Свідок зі сторіни Булієнка – мати звинуваченого Людмила Булієнко – засвідчила, що син з Олександрою мали теплі стосунки, сутички зводились до побутової сфери. Олександр працював на залізниці та в страховій компанії, де користувався авторитетом. Звільнився із залізниці по причині хвороби ніг.

Прямими фактами мама не володіла. За її словами, співмешканці були у нетверезому стані, святкували Миколая, коли й виник конфлікт з летальним наслідком. Жінка сказала, 21 грудня відвідувала Олександру у лікарні (відділ реанімації), їй ніби-то стало легше. Після лікарні стан погіршився. Завинувачує медпрацівників у недбалому ставленні до потерпілої.

20 грудня Максим розповів матері про сутичку, але не вдавався до подробиць щодо побоїв, сказав, що “легенько штовхнув”.

Мама потерпілої запевнює, що жінка часто дзвонила мамі підозрюваного і розповідала про побої сина. Мати Максима заперечує факти звірського поводження з жінкою. З приводу неодноразових тілесних пошкоджень їй нічого невідомо.

Сьогодні, 20 листопада, продовжили слухання свідків у справі Максима Булієнка.

Читайте також: Побили, викрали гроші й втекли: правопорушників, які вчиняли злочини на Прикарпатті, взято під варту

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...