Мед Атлант

Прикарпатські жінки-поліцейські взяли участь у першій конференції новоствореної асоціації

Відбулася зустріч працівниць у погонах, які об’єдналися в Українську асоціацію представниць правоохоронних органів. Це перша в державі організація, яка створена задля захисту прав жінок-поліцейських та співробітниць, які працюють у правоохоронних органах.

У конференції взяли участь предстаниці з Івано-Франківська – Христина Максимчак, Олена Якуб’як та Любов Петрук.

Аби обговорити питання забезпечення рівних прав і можливостей для жінок і чоловіків у правоохоронних органах, у залі проведення конференції зібралися працівниці поліцейських підрозділів зі всієї України. Проаналізувати ситуацію, висловити експертні думки та надати професійні поради запросили представниць державних структур і громадських організацій, а також іноземних колег.

Під час перших щорічних зборів Української асоціації представниць правоохоронних органів членкині і члени організації отримали членські квитки.

Окрім того, керівники основних комітетів УАППО доповіли про виконану роботу за майже півроку роботи асоціації та поділилися планами на майбутнє. А планів чимало – тільки у комітету з питань навчання заплановано проведення великої кількості тренінгів.

Частину з’їзду представниць та представників УАППО присвятили професійному розвитку.
Учасники мали можливість покращити свої тактичні навички та поглибити свої знання та розуміння щодо основних питань стосовно роботи та несення служби, включаючи психологічне здоров’я, співпрацю правоохоронних органів та громади, особисте лідерство. Тренінгові сесії також включали важливі компоненти саморефлексії, і це дає можливість учасницям і учасникам зростати як професійно, так і особистісно.

Долучитись до організації можуть і чоловіки – вже два правоохоронця стали членами організації, і три заявки знаходяться на розгляді.

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини перейшли на посилений режим роботи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...