Мед Атлант

Упродовж 10 місяців у Франківську було скоєно 13 злочинів неповнолітніми

Сьогодні, 21 листопада, відбулося засідання міськвиконкому.

Питання про виконання Комплексної програми профілактики злочинності в місті до 2020 року обговорювали на засіданні міськвиконкому.

Влізло Ігор Іванович, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів, повідомив про те, що протягом 10 місяців 2018 року до чергової частини Івано-Франківського ВП ГУНП надійшло 43189 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Із загальної кількості повідомлень 3613 містили ознаки кримінальних правопорушень і зареєстровані до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По 28990 повідомленнях прийнято рішення згідно Закону України “Про звернення громадян”. За 10566 заявами працівниками поліції складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Протягом поточного року зареєстровано 1929 кримінальних правопорушень (без закритих КП згідно чинного законодавства).  Працівниками поліції Івано-Франківського ВП розкрито 678 злочинів (оголошено особі про підозру).

За звітний період вчинено 191 шахрайство, всього розкрито 74 факти шахрайських дій. Зареєстровано 23 випадки незаконного поводження зі зброєю, всього розкрито 19 таких злочинів. На території міста вчинено 43 ДТП кримінального характеру, з яких 27 розкрито. Зареєстровано 95 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, з яких 81 наркозлочин розкрито.

Упродовж 10 місяців 2018 року неповнолітніми та за їх участю на території міста Івано-Франківська скоєно 13 кримінальних правопорушень, з яких: 5 крадіжок, 5 грабежів, 1 умисне тілесне ушкодження, 3 хуліганство та 2 підроблення документів.

Читайте також: Франківці вшанують свічкою пам’яті жертв голодоморів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...