Мед Атлант

В Івано-Франківському суді винесли вирок учаснику АТО, який під час сварки кинув гранату

15 листопада Івано-Франківський міський суд виніс вирок атовцю, який підірвав гранату під час сварки з кількома чоловіками  неподалік торгового центру «Гермес» .

Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Подія трапилась 24 листопада 2017 року на вулиці Хоткевича 65, біля торгового центру “Гермес”. Близько 01:30 чоловік почав конфлікт з іншим відвідувачем торгового центру. Той покликав своїх товаришів, почалася сварка. Під час неї чоловік обвинувачений витягнув з кишені гранату, почав погрожувати нею своїм опонентам, а потім кинув її на землю. Пролунав вибух.

В результаті одного  з чоловіків зачепило вибухом. Він отримав легкі тілесні ушкодження. Згодом лікарі діагностували в нього кілька дрібних осколкових поранень лівої ноги та синці. Також вибух пошкодив рекламну вивіску, фасад та вхідні двері у торговий комплекс “Гермес”.

Поліція затримала підозрюваного через три місяці після злочину. Він визнав свою провину. Затриманий розповів, що сам придбав гранату та під час конфлікту кинув її у трьох чоловіків.

Атовця визнали винним у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Йому призначили покарання у вигляді одного року та одного місяця позбавлення волі. З врахуванням терміну, проведеного в СІЗО, у тюрмі чоловік проведе всього три місяці.

Читайте також: Парафіяни Брошнів-Осадської ОТГ пожертвували більше десяти тисяч гривень на АТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...