Мед Атлант

Польська делегація відвідала музей прикарпатської поліції

На Прикарпатті з дружнім візитом перебуває делегація осередку Міжнародної поліцейської асоціації (МПА) з польського міста Олесно Опольського воєводства. За традицією, що вже склалася останніми роками, зарубіжні гості обов’язково відвідують музей Головного управління Національної поліції в області.

Директор музею Володимир Числов ознайомив польських колег із музейними експозиціями, розповів про історію органів внутрішніх справ Івано-Франківщини. На знак вдячності гості вручили йому сувеніри із поліцейською символікою та зробили запис у книзі відгуків.

У свою чергу провідний консультант ГУНП Володимир Лемчак передав їм привітання від керівника прикарпатської поліції Володимира Голубоша та поліцейські шеврони. А начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Нацполіції Андрій Бондюк вручив польським гостям книжку “Захищати і допомагати” — про діяльність прикарпатської поліції, авторства голови Івано-Франківської обласної організації МПА Михайла Березовського та редактора газети “Версії. Факти” Ігоря Голинського.

Заступник коменданта поліції Олесно підінспектор поліції Лешек Латузек подякував за гостинність і зауважив, що в складі делегацій Міжнародної поліцейської асоціації часто буває за кордоном і вже не вперше приїздить на Івано-Франківщину. Це дає змогу дізнатися, як працюють зарубіжні колеги, поділитися досвідом правоохоронної роботи, повідомляють у прес-службі поліції.

Читайте також: У двох готелях на Прикарпатті припинено трансляцію російських інформаційних каналів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...