Мед Атлант

У двох готелях на Прикарпатті СБУ припинила трансляцію російських каналів

Завдяки зусиллям представника Національної ради в Івано-Франківській області у співпраці з працівниками регіонального Управління Служби безпеки України на Прикарпатті вдалося припинити показ обмежених для ретрансляції в Україні російських інформаційних телеканалів у двох готелях.

19 листопада до представника Національної ради в Івано-Франківській області Ігоря Маслова надійшла скарга від мешканця обласного центру про те, що в номері одного з мотелів є можливість дивитися російський телеканал «Россия 24». Він поширювався із супутника. Після розмови з власниками мотелю вони дали вказівку адміністрації закладу унеможливити прийом цієї програми.

16 листопада представник Національної ради в області отримав інформацію, що у відпочинкових номерах одного з готелів у селі Шепарівці Коломийського району наявна можливість перегляду російських каналів «Первый канал. Всемирная сеть», «Russia Today», «Россия 24», «Планета РТР» і «ТНТ». Під час перевірки співробітниками Управління СБУ в Івано-Франківській області ця інформація була підтверджена. За результатами співпраці з Управлінням Служби безпеки України в Івано-Франківській області й профілактичної бесіди з власницею готелю у цьому закладі припинено показ обмежених для ретрансляції в Україні російських телеканалів, які поширювалися із супутника.

У разі виявлення подібних фактів відповідна робота проводитиметься і надалі.

Читайте також: На Прикарпатті затримали чоловіка, який обкрадав автівки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...