Мед Атлант

Рух на пунктах пропуску на Західній Україні ускладнено: їх блокують євробляхери

 Євробляхери блокують пункти пропуску на Заході України.

Рух через деякі пункти пропуску на західній ділянці кордону тимчасово ускладнений, інформує Державна прикордонна служба України.

Як зазначено в повідомленні, це пов’язано з діями власників автомобілів з іноземною реєстрацією, які частково або повністю блокують рух на дорогах, що ведуть до пунктів пропуску.

У цей час ускладнений рух є у напрямку пунктів пропуску “Устилуг”, “Рава-Руська”, “Ягодин”, “Малий Березний”, “Шегині”, “Краківець”, “Солотвино” та “Угринів”. Там, де є скупчення людей, перебуває поліція.

Зазначається, що держприкордонслужба посилила заходи безпеки, аби не допустити провокацій на державному кордоні.

Створені ситуативні групи, в готовності до дій знаходяться додаткові сили, відбувається постійний обмін інформацією з Нацполіцією та іншими взаємодіючими органами. У зв’язку з цим Держприкордонслужба звертається до всіх подорожуючих громадян, з прохання врахувати цю інформацію під час вибору маршруту подорожей та для обрання оптимального маршруту руху, – йдеться на сторінці Державної прикордонної служби України.

Згідно з новими правилами розмитнення автомобілів на єврономерах, громадяни-резиденти мають право переміщувати транспортний засіб, що зареєстрований за межами України, в режимі транзиту за умови сплати грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу або сплатити митні платежі.

Читайте також: Порошенко підписав закони про євробляхи: гроші підуть у Пенсійний фонд

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...