Мед Атлант

У Франківську через скандальне призначення директора ЗОШ № 6 діти не відвідують школу

У Франківську через скандальне призначення директора діти не відвідують школу.

Як раніше інформувало МІСТО, у міській раді Івано-Франківська протести: батьки незадоволені призначенням директора ЗШ №6 у Франківську.

Батьки обурені й хочуть зустрітися з мером. Батьки незадоволені компетентністю Ревчука й стверджують, що він не може бути директором.

Хто вам дав право ігнорувати людей? Нас ніхто не поважає. Василя Івановича ніхто не поважає. Він поганий керівник. Це спротив людей, – зазначають батьки.

У знак протесту батьки не пустили дітей у школу. На посаді директора батьки бачать іншу кандидатуру – Лесю Іванівну Гринів.

На сьогодні рішення не пустити дітей у школу – це рішення батьків. Якщо нас не чують, ми сподіваємося вплинути. Відповідальність за це несуть батьки. У деяких класах немає жодної дитини, у деяких є, бо батьки не мали з ким лишити дитину, – зазначила представниця батьків.

Протестувальники підготували уже шосте звернення до міського голови, заступника й секретаря міської ради. Люди хочуть, аби їх почули.  Конкурс, за словами протестувальників, був проведений з порушеннями. За їхніми словами. Ревчук набрав найменшу кількість балів у конкурсі.

На посаду директора ЗОШ №6, окрім Василя Ревчука, претендували ще три кандидати. Вчителька образотворчого мистецтва ЗОШ №6 Леся Гринів, вчителька української мови та літератури №5 Галина Малишкіна та освітянин Орест Кіндрат.

Під час голосування 7 з 12 членів комісії підтримало на посаду Василя Ревчука, четверо – представника школи Лесю Гринів, один – не підтримав жодного. Конкурс відбувався прозоро, були представники батьків, вчителів та влади.

Усі учасники представили свій план розвитку школи та те, що було зроблено для неї. Комісія визначила Ревчука найсильнішим керівником для школи, оскільки він представив найкращий план розвитку та уже здобуті результати своєї діяльності. Частина батьків обурена вибором комісії та не погоджується з рішенням комісії і хочуть іти до суду.

 Інша частина батьків про Василя Ревчука відгукується позитивно й не підтримує протесту. Мама однієї школярки розповіла, що давно знає Василя Івановича, як відповідальну особу, як вчителя так і керівника.

Він був обраний двічі депутатом нашого мікрорайону, і під час цього зробив чимало для нас та наших дітей. Я пам’ятаю скільки було організовано конкурсів для наших дітей, відкрито гурток та підтримано школу. Чому ввести боротьбу , а не просто спільними зусиллями старатись для дітей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...