Мед Атлант

23-річний прикарпатець, що цього року переніс трансплантацію нирки, знову у реанімації. ФОТО

Про це стало відомо МІСТУ з власних джерел. Молодий хлопець з Прикарпаття в критичному стані й потребує коштів на лікування. Лікарі поставили страшний діагноз – енцефаліт (запалення головного мозку).

23-річний Іван Сорохан, який родом з Косівського району, довгий час боровся з нирковою недостатністю. Тоді з допомогою небайдужих людей вдалося зібрати необхідну суму на лікування і вже цього року навесні хлопець переніс важку операцію – трансплантацію нирки.

Після операції все було добре, однак пізніше стан здоров’я знову погіршився. Лікарі встановили діагноз – запалення головного мозку. Причини такого ускладнення невідомі.

Можливо, на фоні ослабленого організму почалося ускладнення, точних причин ми не знаємо, – каже Христина, дружина Івана Сорохана.

Батьки хлопця вже не вперше зіштовхуються з такою бідою – вони втратили трьох синів багато років тому. Один з них, Віталій, загинув в 15 років внаслідок ураження електричного струму, двоє менших – Микола та Петро в 14 та 17 років відповідно – від ниркової недостатньості.

Зараз Іван перебуває в обласній лікарні, стан критичний, хлопець знаходиться на апараті штучної вентиляції під доглядом лікарів.

Щодня йде близько двох тисяч гривень на лікування. Рідні Івана не мають таких коштів і потребують допомоги.

Усіх небайдужих просять долучитися. Рахунок для допомоги – 4149 4978 5942 9450

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...