Мед Атлант

З 1 січня у комунальному транспорті можна платити за проїзд через переносні термінали

Сьогодні, 29 листопада, відбулося засідання міськвиконкому.

Питання про виконання Програми  розвитку комунального транспорту міста Івано-Франківськ на 2018-2022 роки обговорювали на засідання міськовонкому.

Віталій Голутяк розповів про те, що 2018 році Комунальне підприємство “Електроавтотранс” провело тендер та підписало договір із Відкритим акціонерним товариством “Керуюча компанія холдингу Беллкоммунмаш” про постачання 29 низькопідлогових тролейбусів за грантові та кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Також управлінням транспорту і зв’язку оголошено тендер на закупівлю бувших у використанні спарених тролейбусів. Перші тролейбуси  очікуються до кінця року.

Проведено тендер та  підписано договір із Акціонерним товариством “АК “Богдан Моторс” про постачання до кінця поточного року 24 автобусів великого класу  марки “Богдан” А 701.32, призначених для маломобільних груп населення. В листопаді місяці підприємством оголошено тендер на закупівлю 12 автобусів з покращеною комплектацією (з кондиціонером).

Розроблено проект та проведено підготовку для будівництва тролейбусної лінії по вул. 24 серпня. Проведено тендер згідно умов Європейського банку реконструкції та розвитку на будівництво підстанцій та тролейбусної лінії “Залізничний вокзал – Автостанція №3”. При позитивному висновку Європейського банку реконструкції та розвитку, переможця може бути оголошено у січні 2019 року.

Також з 1 січня 2019 року планується впровадження оплати проїзду банківською карткою по переносних терміналах. З 1 жовтня розпочалося оформлення транспортних карток мешканцям Івано-Франківська. За цей час оформило картки  близько 10 000 тис осіб.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...