Мед Атлант

На Прикарпатті стався конфлікт двох “Святих Миколаїв”.ФОТО/ВІДЕО

На території  комплексу «Маєток Святого Миколая» стався конфлікт двох «Святих Миколаїв».

Про це розповів в. о. директора Національного природного парку «Гуцульщина» Юрій Стефурак на сторінці комплексу в Facebook.

Затійником протистояння став “святий” Віталій Ходан, який до лютого 2018 зображав Святого Миколая та був звільнений з роботи 1 лютого 2018 року за згодою сторін. До цього, окрім виконання ролі “Святого Миколая”, він був призначений на посаду начальника відділу рекреації та благоустрою НПП “Гуцульщина”.

Як раніше повідомляв Юрій Стефурак, 20 листопада о 10 годині  відбулася спроба рейдерського захоплення будівель та землі комплексу місцевою сільрадою. Він стверджував, що сільрада хоче отримати контроль над об’єктом. Своїм рішенням вона заборонила господарську діяльність НПП «Гуцульщина» на землях, що перебувають у її комунальній власності, утворила в своєму лісгоспі підрозділ рекреації, призначила його керівником Івана Гродюка й доручила йому взяти під контроль «Маєток Святого Миколая».

 

Беззаконня на Маєтку триває…

Судіть самі хто чинить неправомірні дії на "Маєтку Святого Миколая" Національного природного парку "Гуцульщина", дискредитує імя Святого Миколая, використовуючи при цьому відомі українські ЗМІ.

Опубліковано Національний природний парк "Гуцульщина" Понеділок, 26 листопад 2018 р.

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...