Мед Атлант

145 пожеж за 11 місяців: статистика від долинських рятувальників

За 11 місяців 2018 року на території Долинського району та Болехівської міської ради виникло 145 пожеж проти 200 за аналогічний період 2017 року.

Впродовж 2018 року на території району в наслідок пожеж загинули 3 особи, а саме в селі Яворів – одна особа, та дві – в місті Долина. За аналогічний період 2017 року загинуло 4 особи у селі Яворів, селі Оболоня, селі Новичка та смт. Вигода.

Загалом, як свідчить статистика, домінуючою причиною трагедій і надалі залишається людський фактор. Банальна людська необережність у поводженні з вогнем коштує людям не тільки значних матеріальних збитків, але й найціннішого – життя.

Долинський РВ У ДСНС України в області звертається до вас з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту вашої оселі, дотримуватись правил безпеки життєдіяльності в побуті, на робочому місці та під час відпочинку. Дотримуйтеся правил безпечної поведінки самі та вчіть цього своїх дітей. Пам’ятайте, незнання елементарних правил безпечної поведінки у побуті – першопричини сумних та трагічних наслідків, – повідомляють на сторінці рятувальників.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...