Мед Атлант

На Прикарпатті провели Кубок Західної Ліги з гри Боча

1 – 2 грудня в Івано-Франківську в Україні відбувся фінал Кубку Західної Ліги з гри Боча для людей з інвалідністю.

Настрій чудовий, змагання подобаються. Хоча я майже одразу вибув зі змагань, але нічого, наступного разу буду більше тренуватися і результати будуть кращими, – коментує учасник змагань Олександр.

На заході також працювало багато волонтерів.

Те, що ми сьогодні побачили, це свято життя! Бачити з яким азартом змагаються ці люди, це дійсно свято! – розповідає представник обласної організації підприємців, роботодавців та орендарів Сергій Чирва.

Організаторами виступила Громадська організація СЛІД.

Довідково: 

Бочче (в перекл. з іт. Bocce означ. “куля”) – це гра з м’ячем, різновид боул-спорту (boules sport), поруч з боулзом і петанком. Походять від найдавніших ігор Римської імперії. Найпоширеніша гра в Італії, частково у Європі і в місцях проживання італійських мігрантів, у тому числі в Австралії, Північній та Південній Америці (де гра відома під назвою bochas), у Венесуелі (bolas criollas), у Бразилії (bocha). Спорт також дуже популярний в Хорватії (boćanje, bućanje, balote), Словенії (balinanje) та південній Франції (ліонський боул).

Кубок Західної Ліги з гри Боча 2018 | фінал

2 грудня 2018 року в Івано-Франківську в Україні відбувся фінал Кубку Західної Ліги з гри Боча для людей з інвалідністю, які пересуваються на кріслах колісних. #ярмарт #jarmart_sport #jarmartВідео JARMART

Опубліковано JINFO Неділя, 2 грудня 2018 р.

Коментарі про Кубок Західної Ліги з гри Боча 2018

1 та 2 грудня 2018 року в Івано-Франківську в Україні відбувся Кубок Західної Ліги з гри Боча для людей з інвалідністю, які пересуваються на кріслах колісних. Відео-коментарі про Кубок Західної Ліги з гри Боча 2018.Організатор: Громадська організація СЛІД | Микола МакарВідео: jarmartРежисер: Сергій Чирва#ярмарт #jarmart_sport #jarmart #Boccia #Боча

Опубліковано JINFO Вівторок, 4 грудня 2018 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...