Мед Атлант

Для нетверезого “загубленого” прикарпатця викликали швидку, зараз він у лікарні

Поліція Івано-Франківщини повідомила інформацію про прикарпатця, якого начебто викинули з автобуса дорогою до Польщі.

Поліція була на місці події. З’ясувалося, що автобус зламався неподалік села Задністрянське (Галицький р-н). З Франківська виїхав інший автобус, повідомили МІСТУ в поліції Івано-Франківщини.

Пасажири з речами пересіли. Один чоловік-пасажир встиг так напитися, що йти самостійно не міг. Йому викликали швидку медичну допомогу. Швидка госпіталізувала чоловіка, а його речі залишилися в автобусі.

Сумка, що залишилася, приїде до Франківська в тому автобусі, який повертатиметься з Польщі в Україну. Дружина цього чоловіка знає про все, зазначили в поліції. Жінка уже поспілкувалася з правоохоронцями. Тобто, чоловіка не потрібно розшукувати. Щодо водіїв – невідомо, чи вони “викидали” чоловіка.

Зараз чоловік перебуває у Бурштинській лікарні. Медики підтвердили, що чоловік був без свідомості, не реагував взагалі. Йому виміряли цукор. Показник – 9, збільшений, тому й настала кома. Чоловік був дуже нетверезий. Підвищення цукру не означає, що в нього діабет, а свідчить про інтоксикацію. Його забрали в реанімацію, відкапали. Зранку дружина забрала, і він з нею поїхав додому, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...