Мед Атлант

Прикарпатця, який напав на поліцейських із сокирою, взяли під варту

За клопотанням прокуратури чоловіка, який на вихідних напав на працівників поліції у Рожнятівському районі, взяли під варту.

Калуська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні. Відкрили його стосовно 35-річного уродженця і жителя Рожнятівського району, який підозрюється у вчиненні посягання на життя працівника поліції та заволодіння його табельним пістолетом.

Встановлено, що 8 грудня працівники Рожнятівського відділення поліції здійснили виїзд для перевірки звернення місцевої жительки щодо вчинення фігурантом відносно неї неправомірних дій.

Чоловік під час раптово виниклої агресії сокирою розбив скло в службовому автомобілі поліції.
Намагався нанести металевим предметом удар по голові працівникові поліції та заволодів під час цього його табельним пістолетом.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України на місці скоєння злочину.

На даний момент йому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 348 (“Посягання на життя працівника правоохоронного органу…”), ч. 1 ст. 262 (“Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї…”) КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що на Івано-Франківщині спіймали злочинця, який викрав комп’ютерну техніку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...