Мед Атлант

На Прикарпатті чоловік отримав десяту судимість

20 листопада відбувся суд над чоловіком, який проник в чужий будинок. Для обвинуваченого це вжде десята судимість. Перший раз його посадили за грати в 1978 році.

Чоловік будучи звільненим з місць позбавлення волі 11 травня 2018 року та маючи невідбуту частину покарання 11 місяців 6 днів позбавлення полі, вчинив незаконне проникнення до житла за наступних обставин.

28 вересня 2018 року близько 17:30 обвинувачений проходячи повз одноповерховий багатоквартирний будинок побачив, що там не горить світло та вікно відкрите у режимі провітрювання. Користуючись тим, що поруч нікого не було і за його діями ніхто не спостерігає, злочинець переліз через огорожу, після чого підійшов до вікна та за допомогою металевої стамески відважив його, забезпечивши таким чином собі доступ у приміщення квартири. Після чого умисно проник до чужого помешкання. Перебуваючи всередині квартири чоловік увімкнув світло в одній із кімнат, чим привернув увагу власника будинку, який відпочивав у іншій кімнаті та який його виявив та затримав.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 162 КК України та призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк два роки, яке відповідно до ст. 72 КК України перевести в покарання у виді позбавлення волі на строк один рік.

Але на підставі ст. 71 та ч. 4 ст. 84 КК України частково приєднати до призначеного покарання шість місяців невідбутого покарання у виді позбавлення волі за вироком Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 19.04.2016 року і визначити чоловікові остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк один рік та шість місяців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...