Мед Атлант

На Прикарпатті чоловік побив неповнолітнього хлопця

19 листопада відбувся суд над чоловіком, який побив неповнолітньго хлопця.

23 липня 2017 року близько 18:00 години чоловік перебував у приміщенні своєї житлової квартири. В цей час до квартири забіг його син та повідомив, що його ображають однолітки.

Будучи невдоволеним тим, що невідомі ображають його сина, чоловік вибіг із приміщення своєї житлової квартири, де на сходовій клітці другого поверху будинку побачив двох хлопців.

Батько хлопчика біля вхідних дверей із під’їзду житлового будинку наздогнав одного з підлітків та, схопивши рукою за шию, потягнув на третій поверх, де умисно наніс один удар в ділянку обличчя. Внаслідок цього спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин обличчя з травматичним набряком, які згідно висновку експерта  відносяться до легких тілесних у шкоджень.

Після цього чоловік затягнув підлітка до своєї житлової квартири, де вже його син повідоми, що його ображав не цей хлопець. Після цього чоловік відпустив дитину, хлопець втік на вулицю, де його зустріла мати та викликала полцію.

Чоловіка визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого  ст. 125 ч. 1 КК України та призначили покарання у виді штрафу в розмірі п’ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...