Мед Атлант

В Івано-Франківську автомобіль травмував жінку й поїхав з місця ДТП

У Франківську на Коновальця учора, 13 грудня, трапилася ДТП.

Як повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА,  водій, рухався автомобілем “RENAULT Trafic”, заднім ходом на стоянці для транспортних засобів біля супермаркету “Велмарт”.

Керував автівкою неуважно, як наслідок наїхав лівою боковою частиною на пішохода.

Потерпіла – 37-річна жителька Франківська. Жінка рухалася зі сторони виходу з супермаркету в напрямку входу. Унаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікувальний заклад. Автомобіль покинув місце події.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, близько 21:50 невстановлений водій на автомобілі «Renault Trafic» рухався  заднім ходом на стоянці для транспортних засобів та допустив наїзд лівою боковою частиною на франківку. Після чого з місця події втік.

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи водія та місця перебування автомобіля. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ. Триває перевірка.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...