Мед Атлант

В Тисмениці відбувся суд над чоловіком, який жорстоко побив свою дружину

Більше двох років тягнувся суд над чоловіком, який жорстоко побив свою дружину. 19 листопада йому нарешті винесли вирок.

15 травня 2016 року близько 20:20 чоловік, трохи випивши перед цим, вийшовши назустріч своїй дружині. Перебуваючи у лісі в селі Липівка Тисменицького району Івано-Франківської області, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з приводу підозри у подружній зраді обвинувачений наніс жінці один удар рукою в голову, від чого то впала. Після цього обвинувачений наніс потерпілій серію ударів ногами, взутими у шкіряні чоботи, у ділянки тулуба, голови, рук та ніг. У подальшому, коли потерпіла лежала обличчям до землі, обвинувачений загасив свою сигарету до її спини.

По дорозі додому, де обвинувачений проживав разом з потерпілою, чоловік, йдучи позаду потерпілої, вдарив її декілька разів дерев’яною різкою по ногах, від чого потерпіла присіла, а обвинувачений наніс їй один удар кулаком у голову. Від цих ударів жінка впала обличчям у калюжу.

Чоловіка визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.125 КК України, та призначили йому покарання у виді громадських робіт на строк 200 годин. Але чоловіка звільнили від покарання на підставі пункту «в» ст.1 Закону України «Про амністію у 2016 році». Тобто, звільнення від відбування покарання осіб, які  “не позбавлені батьківських прав, які на день набрання чинності цим Законом мають дітей, яким не виповнилося 18 років, дітей-інвалідів та/або повнолітніх сина, дочку, визнаних інвалідами”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...