Мед Атлант

Богородчанцю, який розмалював місто свастикою, продовжили срок

У Івано-Франківському апеляційному суді розглянули скаргу від прокурора, який просив скасувати вирок суду першої інстанції та ухвалити новий вирок.

Слідство визначило, що обвинувачений перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 22 липня 2018 року, близько 3 години ночі, виражаючи явну неповагу до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, із застосуванням універсальної емалі чорного кольору у аерозольній упаковці, наніс зображення свастики на фасад будівлі Богородчанської районної ради Івано-Франківської області.Таким чином він заподіяв матеріальні збитки на суму 211 грн.

Не зупиняючись на цьому, цього ж дня, близько 3:15 години ночі обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, також із застосуванням універсальної емалі чорного кольору у аерозольній упаковці, наніс зображення свастики на фасад приміщення призовної дільниці Богородчанського районного військового комісаріату в смт Богородчани. Цим він заподіяв матеріальні збитки на суму 3271 грн.

Таким чином, суд задовільнив скаргу прокурота та скасував попередній вирок. Попереднім рішенням суду хлопця було засуджено до трьох місяців арешту. Апеляційний суд постановив збільшити тривалість арешту до чотирьох місяців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...