Мед Атлант

Прикарпатець покинув “Х-фактор” за крок до фіналу. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 15 грудня, в четвертому прямому ефірі дев’ятого “Х-фактору” прикарпатець Петро Герасимів покинув шоу.

Та попри все, наостанок йому вдалося вразити суддів та глядачів гарним виконанням трьох пісень.

Першою композицією, якою вражав Петро, стала відома відома пісня Іво Бобула “А липи цвітуть”. У номері хлопець постав у образі спокусливого провідника потяга, оточеного дівчатами-провідницями. Звичайно, він, як відповідальний працівник залізниці, не забув пригостити суддів “чаєм з власного саду”.

Другу композицію для Петра обрала наставниця команди конкурентів Настя Каменських. Вона запропонувала йому виконати геніальну пісню Миколи Мозгового “Любов останньою ніколи не буває”.

 

Хлопець потрапив у номінацію та виконав пісню за життя. Нею стала ще одна зворушлива композиція Миколи Мозгового “Материнська любов”.

За рішенням Дмитра Шурова у шоу залишилася Ольга Жмуріна – учасниця команди Олега Винника. Петро Герасимів та гурт “Duke Time” покинули проект.

Нагадаємо, що Петро родом з села Бортники Тлумацького району. Він прийшов на шоу заради батька, який хворіє шизофренією. Пісню “Соколята”, яка вразила суддів на кастингу в Львові та стала перепусткою у наступні етапи, Петро присвятив саме йому. Він потрапив команду Андрія Данилка та успішно боровся за перемогу в чотирьох прямих ефірах шоу.

Також Франківський герой “Хати на тата” розчулив дружину авторською піснею.ФОТО/ВІДЕО.

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...