Мед Атлант

Стали відомі деталі нападу на Дзідзьо. ВІДЕО

Як раніше повідомляло МІСТО, 28 грудня в Києві на вулиці Хвойки невідомі напади на артиста Дзідзьо.

Артистові завдали тілесних ушкоджень, зараз його обстежують медики. Про це на особистій сторінці у Facebook повідомила представник співака Лілія Слюсар. Як зазначила менеджер, напад стався перед ефіром, який був запланований у DZIDZIO в офісі однієї із радіостанцій.

Михайлу нанесені тілесні ушкодження. Нападники зникли з місця інциденту. З інцидентом розбирається поліція і стан Михайла встановлює швидка допомога, — вказала Слюсар.

Як з’ясував OBOZREVATEL, ймовірним ініціатором нападу є рейдер Михайло Мєшков. Представник артиста підтвердила, що він особисто був присутній під час нападу, а також розповіла про ймовірні мотиви.

Цього рейдера, який разом із якимись двома невідомими напав на Мішу, звуть Михайло Мєшков. Зі слів DZIDZIO, вони почали пред’являти йому претензії і після цього нанесли тілесні ушкодження, — додала Слюсар.

Як стало відомо із повідомлення поліції, Хома отримав незначні тілесні ушкодження.

Як розповіла виданню представник DZIDZIO Лілія Слюсар, нападника Михайла Мєшкова співак знає, саме він стверджував раніше, що йому належить частина компанії і доходів Meison Entertainment.

Ця людина стверджує, що колишній учасник гурту DZIDZIO Олег Турко, він же Лесик, продав йому свої 25% компанії. Ще декілька місяців тому він заявив про це, — уточнила вона.

Чи дійсно між Олегом Турком та Михайлом Мєшковим була подібна угода, в компанії не знають. Підтверджень цьому нібито немає — ні документальних, ні словесних з боку колишнього учасника колективу DZIDZIO.

Певец DZIDZIO прокомментировал нападение неизвестных

Опубліковано Информатор Киев Пʼятниця, 28 грудня 2018 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...