Мед Атлант

У Калуші поліція переслідувала нетверезого водія

Учора, 10 січня, у Калуші поліція переслідувала нетверезового водія.

Інфидент трапився близько другої години ночі працівники Калуського відділу поліції затримали власника автівки “Renault” та його товариша, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Патрульна поліція побачила автівку й запідозрила, що водій може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. На вимогу поліції водій “Renault” не зупинився і продовжив втікати, тож довелося залучити додаткових поліцейських ще на двох автівках.

22-річний водій і його товариш, які з вигляду були в стані сильного алкогольного сп’яніння, відмовилися проходити тест та ступінь вживання спиртного. Тож їх доправили у відділ поліції і склали протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення — “Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції”. Автівка зараз перебуває у відділі поліції. Подальшу долю водія вирішуватиме суд, інформує МІСТО з посиланням на “Вікна”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...