Мед Атлант

21 січня у Франківську розпочав роботу комунальний маршрут 41-К. ФОТО / ВІДЕО

Сьогодні, 21 січня, відбувся офіційний старт комунального маршруту 41-К “Каскад-Онкодиспенсер”.

Перший рейс маршруту №41-К розпочинається з “Онкодиспансеру” о 6:30, останній о 22:07 год. А з мікрорайону “Каскад” перший – о 6:40, останній – о 21:27 год.

Проїзд в автобусі коштує 4 грн. Усього автобусів – 8.

Раніше передбачалося, що автобуси доставлять 20 грудня. 28 серпня міський голова повідомив, що замість поставки у два етапи (по 12 одиниць) надали перевагу поступовому надходженню всіх 24 автобусів протягом осені, адже так технологічно та фінансово вигідніше. Також затримка, за словами міського голови, була пов’язана з тим, що місто відмовилось прийняти частину корпусів через технологічні проблеми виробника під час фарбування. Крім того, виробник на вимогу міста додатково обладнає салони автобусів системою відеонагляду та GPS-трекерами на паливо.

Першочергово нові автобуси охоплять новий комунальний маршрут “Симоненка – Онкодиспансер” (Симоненка – Вовчинецька – Вокзал – Лепкого – Січових Стрільців – Чорновола – Петлюри – Коновальця – Онкодиспансер). На сайті публічних закупівель “Prozzorro” повідомлено, що вартість 24 автобусів – 100,8 мільйонів гривень. Гарантійний термін використання автобусів 24 місяці, або 100 тисяч кілометрів пробігу.

Нагадаємо, що у Франківську курсуватимуть 12 турецьких автобусів за 65 мільйонів гривень: 3 січня відбувся аукціон на закупівлю.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...