Мед Атлант

Справа чоловіка, який побив екс-мера Франківська, передана до суду

Справа чоловіка, який побив екс-мера Франківська, передана до суду.

Раніше МІСТО інформувало, що у Франківську узбекистанець покалічив 71-річного чоловіка. Ним виявився екс-мер Івано-Франківська Богдан Борович. Нападник тоді наніс тілесні ушкодження й намагався втекти, небайдужий чоловік і поліцейський, який у цивільному проходив поруч, наздогнали і зупинили нападника.

Богдана Боровича доставли до лікарні з діагнозом забій головного мозку, крововилив і перелом кісток лицевого черепа.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактами грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганства), та умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 КК України, але спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину, повідомляє прес-служба прокуратура Івано-Франківської області.
Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо вищевказаної особи за вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 (“Хуліганство”), ч. 1 ст. 122 (“Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження”) КК України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...