Мед Атлант

Подробиці ДТП в Галицькому районі: водій автомобіля “Volkswagen” був на підпитку. ФОТО

Як раніше інформувало МІСТО, вчора, 9 березня, близько 22:20 в селі Задністрянське Галицького району Івано-Франківської області сталася сталася ДТП з потерпілими.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини повідомив деталі аварії.

Як попередньо встановлено, автомобіль “Volkswagen Passat” рухався у напрямку міста Бурштин та обганяв транспортний засіб “ВАЗ”. При маневрі водій зачепив автомобіль “ВАЗ”. Останній злетів на узбіччя дороги і перекинувся. В цій автівці крім водія перебувала ще пасажирка. Їх обох з допомогою рятувальників госпіталізовано.

29-річний водій автомобіля “Volkswagen”  їхав сам та, як згодом з’ясувалося, напідпитку.  Алкотестер “Драгер” показав 3.05 проміле у крові жителя Рогатинського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Стосовно цієї ДТП тривають слідчі дії.

Поліцейські просять водіїв не сідати за кермо у нетверезому стані, адже ви ризикуєте як власним, так і чужим життям, порушуючи закон.

Нагадаємо, що прикарпатців попереджають про чергове посилення вітру.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...