Мед Атлант

Хлопця, який згвалтував неповтолітнього, засудили до п’яти років позбавлення волі

Днями Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про зґвалтування неповнолітнього.

Суд призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 153 КК України. На підставі ст. 70 ч. 4 КК України за сукупністю злочинів шляхом часткового складання із покаранням призначеним за вироком Коломийського міськрайонного суду від 15.11.2017 року визначено остаточне покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування встановлено, що 15 жовтня 2017 року, обвинувачений раніше неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів, житель Коломийського району, перебуваючи у приміщенні житлового будинку співмешканки в с. Кийданці Коломийського району, маючи на меті насильно задовольнити статеву пристрасть, неприродним способом вступив у статеві зносини із неповнолітнім сином співмешканки, 2002 року народження.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 2 ст. 153 КК України, як задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування та використання безпорадного стану щодо неповнолітнього.

Незважаючи на невизнання обвинуваченим своєї провини, провина доводиться показаннями потерпілого, свідків, протоколами огляду місця події, прийняття заяви про вчинене кримінальне правопорушення, висновками експертиз, іншими письмовими доказами, оглянутими судом речовими доказами.

На вирок суду може бути подана апеляція протягом тридцяти днів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...