Мед Атлант

Франківці обурюються вчорашнім суддівством на матчі “Прикарпаття”

Учора, 27 березня в Івано-Франківську відбулась футбольна гра між МФК “Прикарпаття” та МФК «Миколаїв».

Це була перша домашня гра нашого футбольного клубу в новому сезоні Чемпіонату України. І, на жаль, франківська команда програла з рахунком 1:2.

Прихильники “Прикарпаття” у фб зі свого боку вважають, що одним із факторів поразки стало несправедливе суддівство.

“Товариш по центру світлини – суддя Ігор Бич. Мабуть, перспективний суддя, бо в Лучано Лучі неперспективних не буває, –  пише у ФБ спортивний оглядач Іван Вербицький. – Восени від судив матч “Волинь” – “Прикарпаття”. Після цілком достойного першого тайму у виконанні гостей, людину немов підмінили. Пан Бич тупо не давав “Прикарпаттю” вийти із власної половини. А долю зустрічі вирішив пенальті, призначений Бичем за те, що гравець “Волині” влучив суперникові в руку з півтораметрової відстані. 0:1.

Сьогодні Бич працював на поєдинку “Прикарпаття” – “Миколаїв”. І знову став героєм, призначивши на 80-й хвилині, м’яко кажучи, сумнівний пенальті у ворота господарів, завдяки якому “корабели” виграли 1:2.

За три дні до того “Прикарпаття” грало на виїзді у феодалів Засух. У цій зустрічі рефері вигнав відразу трьох франківців і призначив у ворота Андрія Новака один пенальті. Результат – 1:3У”.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...