Мед Атлант

Сергій Жадан записав спільний альбом: в мережі з’явився перший запис

Сьогодні, 5 квітня близько 18:00 в мережі з’явилася грандіозна новинка від відомого митця.

Український поет Сергій Жадан записав спільний альбом. На своїй сторінці він оприлюднив перший запис, який одразу викликав масу відгуків. 

Дорогі брати і сестри. У нас для вас приємна новина: ми з великим і геніальним Fima Chupakhin записали альбом. Називається “Місіонери”. Ближчим часом викладемо його для прослуховування, а наразі слухайте перший сингл “З шепоту і жаги”. Приємного прослуховування! – повідомляє митець.

Прем’єра альбому відбудеться в травні у Відні.

Шанувальники поета просто в захваті та засипають Жадана компліментами.

Неймовірно! Торкає до самих кінчиків пальців! – коментує Яна Захарова.

Довідково: 

Сергій Вікторович Жадан (нар. 23 серпня 1974, м. Старобільськ, Ворошиловградська область, Українська РСР) — український поет, прозаїк, перекладач, громадський активіст. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» тощо.

Літературні твори Сергія Жадана одержали численні національні та міжнародні нагороди, були перекладені тринадцятьма мовами, зробивши автора одним з найвідоміших сучасних українських письменників. Сергій Жадан є також активним організатором літературного життя України та учасником мультимедійних мистецьких проектів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...