Мед Атлант

Спочатку до церкви, а потім на вибори: Порошенко з родиною зробили свій вибір. ВІДЕО

Сьогодні, 21 квітня, Петро Порошенко разом зі своєю родиною вже віддали свої голоси за одного з кандидатів у президенти.

Перш ніж відправитись на виборчу дільницю Порошенко з родиною відвідав Божественну Літургію з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим.

На дільницю він прийшов разом з дружиною, двома синами, невісткою  та онукою. Двох його доньок не було. Порошенко зазначив, що вони проголосували раніше.

Президент привітав із Вербною неділею християн східного обряду, а західного привітав із Великоднем.

Нагадаємо, що  Зеленський показав за кого проголосував.

Пишаюся тим, як цього року організовані вибори в Україні. Ми маємо вільне волевиявлення громадян, захищену демократичну традицію – саме це і характеризує Україну як європейську державу. За ці 5 років ми зробили величезний прогрес у поверненні нашої держави до європейської родини.Під час цих виборів ми маємо зробити все можливе, аби наш прогрес європейської і євроатлантичної інтеграції не тільки не був зупинений – ми цього не дозволимо! А не був уповільнений. Так само, не має бути уповільнений і шлях реформ.Дуже важливо, щоби сьогодні Україна захистила ті надбання, які було зроблено за 5 років. Не важливе прізвище того, хто буде обраний, надзвичайно важливі для нас стратегія і шлях, яким нація і держава продовжить рухатися. Але перш за все – ми маємо не втратити країну!

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 21 квітня 2019 р.

Божественна Літургія з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим.Вітаю вірян з Вербною неділею!

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 21 квітня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...