Мед Атлант

На Рогатинщині висадили більше 17 гектарів лісу

Впродовж березня-квітня лісівники на Рогатинщині посадили 17,5 гектарів молодих лісів.

Про це повідомляє прес-служба “Рогатинського лісового господарства”. З них – 5,9 га у Воронівському, 4,1 га  – у Букачівському, 2,0 га – у Рогатинському, 5,5 га – у Пуківському лісництвах. План щодо створення лісових культур у фонді підприємства перевиконано. Так, замість 10,9 га висадили 17,5 гектарів. Крім того, 15 гектарів лісу доповнено молодими саджанцями у базовому розсаднику висіяно 447 кг лісового насіння на площі  0,15 га.

Подбали лісівники також про пернатих друзів з вирію: лісництва Рогатинського лісгоспу виготовили і встановили 240 шпаківень, інформують у прес-службі “Рогатинського лісового господарства”.

Екологічну акцію провели працівники ДП “Рогатинське лісове господарство” у Міжнародний день лісів. Вони розчистили чагарник і ліквідували стихійні сміттєзвалища у придорожній смузі та дорозі до лісу у селі Руда.

На честь воїнів-оборонців Рогатинський лісгосп ініціював створення символічного тризубу з вічнозелених кущів самшиту. Рослини у формі національного Герба працівники держпідприємства висадили на адміністративному подвір’ї установи.

Читайте також: Прикарпатські футболісти висадили поблизу стадіону молоді ясени.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...