Мед Атлант

Відбувся другий тендер на берегоукріплення річки Сівка у Калуші

Управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради здійснило другу спробу знайти підрядника для будівництва берегоукріплення річки Сівка на території міста.

Тендер оголосили 25 квітня, а самі торги відбулися 14 травня.  Бюджет будівництва за проектом складає 1 млн 900 тис. гривень, інформує МІСТО з посиланням на “Вікна”.

10 квітня було проведено перший тендер на берегоукріплення річки Сівка. У торгах взяли участь три учасники. Найменшу ціну – 1,8 млн гривень запропонувало ПП “АрхіміджБуд”, зареєстроване у селі Підмихайля Калуського району. Однак, пропозицію відхилили, оскільки учасник не подав необхідний пакет документів.

Переможцем тендеру станало ТОВ ПМК-77 (Косівський район) з пропозицію понад 1 млн 826 тис. гривень. Третій учасник – калуське підприємство “Карпатнафтобуд” – запропонувало ціну близько 1 млн 831 тис. гривень. Однак договір із переможцем торгів не уклали, оскільки той не надав необхідні документи. Скоріш за все, переможець торгів, які відбуваються в електронному режимі, необдумано опустив ціну.

Фото: Вікна.

Участь у торгах 14 травня взяли двоє учасників: ПП “АрхІміджБуд” з пропозицією понад  1 млн 895 тис. гривень і Товариство з додатковою відповідальністю “Карпатнафтобуд”, яке запропонувало меншу ціну, – майже 1 млн 891 тис. гривень. Під час торгів жоден учасник ціну не знижував.

Утім, ці торги можна буде вважати успішними лише після того, як переможець надасть необхідний пакет документів та буде підписано договір на виконання робіт.

Проект берегоукріплення річки Сівка передбачає очищення каналу річки, укріплення дна і схилів залізобетонними плитами, а також укріплення відкосів георешіткою. За проектом, берегоукріплення буде проводитися по обидва боки від моста на проспекті Лесі Українки – по 70 метрів з кожного боку від вулиці Сівецька (поблизу управління Пенсійного фонду) до моста на вулиці Чорновола.

Читайте також: Ремонт за день та по другому колу: як на Прикарпатті використали кошти дорожнього фонду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...