Мед Атлант

Прикарпатські військовослужбовці склали присягу на вірність українському народу

Складанням військової присяги на вірність українському народові розпочався 2-й день навчань керівного складу частин та підрозділів територіальної оборони Івано-Франківської області.

Зі складанням Військової присяги військовослужбовців привітали командир окремої бригади територіальної оборони підполковник Сергій Загрійчук та керівник зборів полковник Юрій Верановський, який зокрема наголосив на тому, що це присягання усьому Українському народові, клятва захищати Українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності. Це необхідно пам’ятати завжди кожному військовослужбовцю при виконання поставлених завдань. 

Після виконання Державного Гімну України військовий капелан Отець Федір (МОРОЗ) благословив кожного військовослужбовця на гідне виконання завдань зборів та щасливе повернення додому.

У подальшому до учасників зборів було доведено інформацію про призначення та особливості виконання завдань частинами та підрозділами територіальної оборони, організовано вивчення функціональних обов’язків згідно займаних посад. Після цього вони проводили розрахунки для здійснення маршу в район бойового призначення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...