Мед Атлант

З міського бюджету Калуша виділили 199 тисяч на ліквідацію наслідків повені та смерчу

13 червня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Калуської міської ради. Виконком прийняв рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету.

Як зазначив начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, рішення відповідає урядовій постанові про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, інформують“Вікна”.

За наслідками надзвичайної ситуації місцевого рівня 20-21 травня складено дефектні акти та кошториси відновлювальних робіт. Надзвичайна ситуація у Калуші класифікована за кодом 20314 (НС, пов’язана з дуже сильним дощем, кількість опадів 50 мм і більше, тривалістю 12 годин і менше) і це дає підстави проводити відновлювальні роботи за рахунок резервного фонду.

За рішенням виконкому, на відновлення водовідвідних канав на вулицях Шухевича — Степана Бандери, пошкоджених стихією 20-21 травня 2019 року виділили 49 тис. гривень, на відновлення ділянки дощової каналізації на вул.Сохацького — 28 тис. гривень і на відновлення водовідвідних канав на вул.Кармелюка — 122 тис. гривень.

Загалом із резервного фонду міського бюджету виділили 199 тис. гривень. Цього року резервний фонд міста становить 300 тис. гривень, кошти з нього можна використовувати виключно на ліквідацію класифікованих надзвичайних ситуацій.

Востаннє кошти з резервного фонду міського бюджету виділяли ще у січні 2015 року. Тоді сильний вітер зірвав покрівлю над однією з квартир одноповерхового будинку на шість квартир на вулиці Грушевського, 31. Для відновлення покрівлі з резервного фонду міського бюджету виділили понад 50 тис. гривень.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...