Мед Атлант

Портнов не працюватиме на кафедрі юрфаку

Учора, 20 червня, о 18:30 студенти розпочали акцію біля червоного корпусу університету Шевченка у Києві з вимогою усунути від викладацької діяльності Портнова.

На протест прийшли близько 300 осіб. Учасники тримали написи “Портнов — це не проблема КНУ, це проблема України”, “Ми не можемо толерувати прихід зла”, “Ні Портнову в КНУ!!!”.

Згодом вони влаштували сидячий протест під кабінетом ректора і, коли дізналися що той не приїде, вирішили ночувати в стінах університету, інформує “Українська правда”. Раніше через повернення Портнова до викладання у КНУ студенти, співробітники, викладачі та випускники університету висунули дві вимоги: скасування наказу про працевлаштування Портнова та публічне вибачення від ректора КНУ Леоніда Губерського за призначення Портнова.

Учора пізно ввечері до протесувальників таки приїхав ректор КНУ Леонід Губерський і розірвав угоду з Портновим, підписавши відповідне рішення.

Портнов відреагував на на це спокійно:

“Адміністрація Національного університету ім. Шевченка скасувала наказ про моє призначення в університет. Спокійно приймаю це рішення і продовжую займатися Порошенком”, – заявив політик.

Нагадаємо, Портнов поновився на кафедрі конституційного права юридичного факультету КНУ 19 червня.

Читайте також: В ДБР за заявою Портнова почали розслідування щодо Порошенка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...