Мед Атлант

Поліцейські затримали прикарпатця, який двічі вистрілив у знайомого. ФОТО

У Болехові, що на Долинщині, виник конфлікт між трьома чоловіками, який завершився стріляниною.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Франківщини.

Вчора, 25 червня, близько 23:30 двоє мешканців Болехова вчинили конфлікт у громадському місці щодо 22-річного знайомого. Спочатку 24-річний чоловік використав гладкоствольну рушницю, чим спричинив 22-річному болехівцю вогнепальне поранення в область стегна і передпліччя. Опісля 23-річний товариш стрільця пошкодив дерев’яною битою автомобіль потерпілого.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) ККУ. Санкція статті щодо дій, вчинених із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Прикарпатця, який вистрілив у людину, затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі поліцейськими вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу судом.

Іншому хулігану правоохоронці оголосять підозру за ч. 4 ст. 294 ККУ, його відпущено за місцем проживання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...