Мед Атлант

Масове отруєння на Верховинщині: госпіталізували групу туристів, серед них є діти

Вчора, 3 липня, у Верховинському районі надійшло повідомлення про отруєння туристів.

Ввечері, близько 22.03 години до Верховинських надзвичайників в області надійшло повідомлення, про те, що на полонині Кринта поблизу с. Замагора двоє туристів з Одещини відчули погіршення стану здоров’я та потребують медичної допомоги у лікувальному закладі. 

О 22.35 до ОКЦ У ДСНС в області надійшла додаткова інформація, що на полонині Кринта перебуває група туристів з 13 чол., з них 3 дітей, жителі Одеської області. 4 особи потребують допомоги у лікувальному закладі (підозра на харчове отруєння), – повідомляють рятувальники.

По прибуттю до місця виклику о 23.00 рятувальниками ПРВ Верховина встановлено, що 5 чоловік, з них 3 дитини потребують медичної допомоги. Потерпілих каретою ШНМД, в стані середньої степені важкості, госпіталізовали до Верховинської ЦРЛ.

1 чоловік, особисті дані не встановлено, від звернення до лікувального закладу відмовився.

О 23.55 основна група туристів на автомобільному транспорті направилась до місць тимчасового проживання. 

Впродовж ночі 04.07.2019 до Верховинської ЦРЛ додатково госпіталізовано гр. 1981 р.н., гр. 1980 р.н. жителі м. Кропивницький та гр. 1978 р.н., гр. 1985 р.н. жителі м. Білгород-Дністровський Одеської області. 

Станом на 5 ранку до Верховинської ЦРЛ з попереднім діагноз – гострий гастроентероколіт, середньої степені важкості, госпіталізовано 8 осіб, з них 3 дітей, жителів Одеської та Кіровоградської областей, які в складі групи туристів 13 чол. відпочивали в гірській місцевості на території Верховинського району. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...