Мед Атлант

Франківськ і вуличні музики. Мрія, що стала реальністю: гурт “Never too late”. ФОТО. ВІДЕО

Вуличні музиканти та співаки – звичні мешканці франківської стометрівки. Ми бачимо їх щодня і декого уже навіть впізнаємо як старих знайомих. Але їхні імена зазвичай залишаються невідомими для слухачів їхньої музики. «МІСТО» вирішило започаткувати проєкт, в якому будемо знайомити вас із музикантами сотки.

Минулого разу ми познайомили вас зі співаком та музикантом Василем Волошиним, який одночасно грає на кількох інструментах.

Сьогодні ми розповімо вам не про одну талановиту людину, а одразу про декілька. Гурт “Never too late” завітав до Івано-Франківська з Рівного.

Соліст Максим, ударник Сергій та басист Вадим вже три роки катаються по Україні, розкручують свій гурт та планують записати альбом. В ідеалі гурт складається з чотирьох учасників, але через певні обставини один з них поки не виступає. Всі вони закінчили музучилище. Соліст Максим вже вчиться в інституті, а інші хлопці якраз поступають.

Ще з дитинства у хлопців була мрія, яка якраз їх і об’єднала. Всі прагнули створити свій власний гурт та прославитись на весь світ завдяки власним талантам. Рідні та друзі активно підтримують “музик”.

Окрім вже звичних для хлопців вуличних виступів, їх часто також запрошують виступати на різних масштабних дійствах. Перехожі часто беруть у музикантів контакти та й навіть кличуть співати на весіллях.

У репертуарі музикантів сучасна музика, українські та зарубіжні пісня, які люди знають та разом з хлопцями підспівують. Також гурт має вже три свої авторські пісні, які скоро планують записати.

Всередньому хлопцям за день вдається заробити до 100 доларів за 4-5 годин.

За час створення гурту у хлопців накопичилось багато цікавих історій, але позитивних все ж більше, ніж негативних.

Недоліком своєї роботи на вулиці музиканти вважають те, що люди часом зачіпають апаратуру і через це можуть навіть поламати її. Зачасу під час їхніх виступів назбирується дуже велика аудиторія. Цілі площі співають разом з гуртом відомі хіти.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...