Мед Атлант

У Франківську за п’єсою Володимира Єшкілєва знімають психологічний трилер

В Івано-Франківську розпочалися зйомки фільму “Паттерн” за п’єсою представника станіславського феномену, відомого письменника Володимира Єшкілєва.

Режисером стрічки є Тарас Бенюк, директор “Нового театру”. За жанром це психологічний трилер.

Фото із сторінки стрічки у Facebook.

Ми проведемо вас темним боком шоу-бізнесу. Ви будете шоковані тим, на що здатні сучасні люди заради слави, успіху, тілесного комфорту, …грошей. Але в кінці, після мандрівки “темними” коридорами шоу-бізнесу, ви побачите світлий промінь Любові. Гламур, бійки, погоні, вбивство…невидимі впливи таємних режисерів, – так описують фільм його творці.

У стрічці змімається і Володимир Єшкілєв. Йому дісталася роль головного антагоніста Августина Лавровича Бавловського. Це перша письменника роль у кіно.

Бути актором для непрофесіонала є неабияким випробуванням, що я вже відчув на власній шкурі. Кожна хвилина зйомок вартує великих грошей, – розповідає МІСТУ Володимир Єшкілєв. – І не можна гальмувати роботу фахових акторів лише тому, що ти не вмієш (або ж не в настрої) перенести побутову харизму у сценічний формат. Це відповідальність і це напружує (а, радше, “напрягає”). З іншого боку, і Бенюк і вся команда “Паттерну” щиро допомагають “чайникові”, себто мені. За що їм всім велике спасибі.

Ідея екранізації п’єси “Impudicus”, написаної Володимиром Єшкілєвим у 2018 році спеціально для молодої трупи муніципального “Нового театру”, виникла в Тараса Бенюка. Спільно з ним літератор написав сценарій “Паттерну” за мотивами п’єси.

Як проходять зйомки, можете переглянути на відео:

Читайте також: Завершилися зйомки фільму “Віддана”, події якого відбуваються у Станиславові початку минулого століття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...