Мед Атлант

“Це спроба мене очорнити” – кандидат Никорович прокоментував бійку між атовцями. ВІДЕО З ПОДІЇ

Про кандидата Святослава Никоровича, який балотується до Верховної Ради по округу № 87, конкуренти поширюють неправдиву інформацію провокативного характеру.

Про це політик повідомив на офіційній Фейсбук-сторінці. 6 липня, під час робочої поїздки в автівку, де перебував Святослав Никорович, врізався інший автомобіль. Пізніше з‘ясувалось, що ним кермував п‘яний працівник поліції. «Я викликав поліцію після того, як п’яний міліціонер вчинив дтп і втік. Після цього його не менш тверезий товариш спровокував бійку з бійцем АТО. Тобто побилися два ветерана війни. Поліція відкрила провадаження за статтею 130 КУАП», – описує деталі інциденту депутат. Своє повідомлення Никорович підкріпив відео, з місця події.

Натомість, деякі місцеві ЗМІ зобразили ситуацію в іншому світлі – атовця нібито побили «люди» кандидата Никоровича. Однак, варто зазначити, депутат власноруч зателефонував до поліції на місці ДТП. Також він надав правоохоронцям фотографії і відео п‘яних чоловіків, які провокували конфлікт. Деякі з цих фото опублікували у ЗМІ. Згідно з законом, поліції надавати журналістам безпосередні докази у справі заборонено.

«Після заклеєних бордів, інших провокацій – я не сподівався, що конкуренти можуть бути настільки ницими. Зокрема, фото, яке використало видання, я надавав як доказ поліції», – зазначив політик.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...