Мед Атлант

В Україні розгорівся скандал через анонсований Кісельовим телеміст “Треба поговорити”

Ведучий програми “Вести недели” на російському пропагандистському каналі “Росія24” Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту “Треба поговорити”, який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne,пише УП.

Про це Кісельов заявив 7 липня в ефірі “Росія24”.

“Відверта розмова між простими людьми давно назріла”, – заявив він і нагадав про “незабутній” досвід проведення телемосту між СРСР та США: “Тепер – те саме, але у сьогоденні і між РФ та Україною”, додав Кісельов.

Одним з ведучих з боку РФ буде Андрій Малахов, з українського боку – ведучий та генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов.

“Нам треба поговорити, без посередників, без недомовок”, – зазначають ведучі майбутнього телемосту у відеоанонсі.

Плани провести телеміст розкритикували у партіях “Європейська солідарність” Петра Порошенка та “Голос” Святослава Вакарчука. Зі зверненням проти аноносованого телемосту виступив і прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Об’єднані націоналісти вимагають, щоб президент України Володимир Зеленський адекватно відреагував на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу “Росія24” та пропагандистами з телеканалу Newsone і дають йому на це добу.

8 липня під будівлею телеканалу NewsOne активісти протестуватимуть проти телемосту з російськими пропагандистами з телеканалу “Россия 24”.

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк заявив, що відомство напрацьовує рішення щодо планів російських пропагандистів провести “телеміст” “Потрібно поговорити” і закликав політиків припинити істерику.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...