Мед Атлант

У ДТП на Івано-Франківщині травмувалися троє людей: деталі

Дорожньо-транспортні пригоди трапилися вчора, 9 липня, у Снятинському районі, Коломиї та Городенці.

Перша дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилась вчора, близько 12 години в селі Устя, що на Снятинщині. 59-річний водій, житель Чернівців, керуючи автомобілем “MITSUBISHI PAJERO” не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з автомобілем “CITROEN JUMPER” під керуванням 40-річного водія.

В результаті ДТП водія “MITSUBISHI PAJERO” з отриманими травмами госпіталізовано у Снятинську ЦРЛ.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася у Коломиї. Як попередньо встановлено правоохоронцями, близько 19 години автомобіль “АУДІ”, яким керував 22-річний коломиянин збив велосипедиста. У наслідок чого, 78-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, забою головного мозку, перелому кісток черепа та госпіталізований в реанімаційне відділення Коломийської лікарні.

Цього ж дня о 22 годині 15 хвилин аварія сталась у Городенці. 65-річний мешканець Городенки, керуючи автомобілем “ВАЗ 2106”, збив пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. В подальшому 33-річного потерпілого госпвталізовано у реанімаційне відділення Городенківської лікарні з діагнозом (закрита черепно-мозкова травма, різані рани, струс головного мозку).

У водіїв взято кров на алкоголь – тверезі.

За фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Читайте також: На Верховинщині чоловік зґвалтував безпорадну жінку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...