Мед Атлант

«АТБ» розширює кордони: супермаркети мережі працюють уже в 23 областях країни

 Флагман вітчизняної галузі ритейлу – компанія «АТБ-Маркет» динамічно розширює торговельну мережу в західних областях, створюючи чималу кількість конче необхідних сьогодні робочих місць. Зараз понад 50 тисяч працівників численних підприємств і супермаркетів корпорації мають стабільну роботу, гарантований соцпакет, отримують гідну зарплату. Окрім того, потужний  імпульс для розвитку отримала й місцева економіка. Значні кошти у вигляді сплачених компанією «АТБ-Маркет» податків спрямовують до місцевих бюджетів.  Це  виплата стипендій, пенсій, придбання обладнання для лікарень, ремонт доріг, розвиток інфраструктури тощо. Така підтримка наближає нашу Франківщину до омріяних європейських стандартів життя.

Лідер за кількістю торговельних представництв, працівників, обсягом сплати податків та іншими показниками – національна мережа «АТБ» активно освоює  нові  регіони. До чималої мапи дискаунтерів «АТБ» додано Закарпаття. До Дня Конституції відкрили перший сучасний та комфортний дискаунтер корпорації «АТБ» в Ужгороді на вул. Капушанській, 175а. Цей супермаркет обладнаний за новою для нашої країни концепцією енергоефективності та зручності. Він став дванадцятим у переліку торговельних представництв, які з’явилися з початку року в  західному регіоні.

«АТБ» вже багато років вважають драйвером вітчизняної галузі роздрібної торгівлі. Минулого року створено 80 нових супермаркетів, у тому числі 34 магазини в західних та 14 у південних областях. Провели  капітальну реконструкцію понад сорока супермаркетів. З початку поточного року вже відкрили 29 нових дискаунтерів мережі «АТБ» європейського зразка. Загалом сьогодні у 260 населених пунктах двадцяти трьох областей України, у тому числі й у Івано-Франківській, цілодобово працюють 1019 дискаунтерів мережі «АТБ».

«Історія нашої мережі налічує більше ніж двадцять років. Ми стали першими представниками української торгівлі, що зробили якісний стрибок уперед, замінивши торговельну радянську спадщину унікальним сучасним форматом, гідним європейського рівня», – розповідає заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова.

Розширення мапи присутності супермаркетів «АТБ» на новий регіон означає, що мешканці Ужгорода, як і франківці, отримали можливість купувати гарантовано якісні товари та свіжі продукти за мінімальними цінами Асортимент цих маркетів – більше ніж три з половиною тисячі найменувань, причому понад 900 позицій представлені товарами власних торгових марок  та власним імпортом «АТБ».

У даних супермаркетах вартість товарів і продуктів нижча на 10–15% за середньоринкову.  Цього досягають не за рахунок якості. З 2017 року супермаркети мережі «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність вимогам загальновизнаного стандарту ISO 22000:2005. Він ґрунтується на ретельному контролі безпеки продуктів харчування на всіх етапах: отримання сировини, виробництво, транспортування, зберігання.

«Для нас величезне значення має висока якість продукції та гарне обслуговування. Проте не менше уваги ми приділяємо комфорту покупців, намагаючись забезпечити зручне для них розташування магазинів», – розповідає директор служби управління регіонами ТОВ «АТБ-Маркет» Оксана Молодцевата.

Чималий асортимент магазинів «АТБ» відповідає сучасним стандартам якості. У цьому вже переконалися понад три з половиною мільйони постійних клієнтів, які щодня купують продукти  в магазинах «АТБ», у тому числі й у нашому Івано-Франківську.

Товарообіг мережі «АТБ» у 2018 році становив 103,9 мільярда гривень, що на 30%  більше за показники попереднього. Компанія «АТБ-Маркет» – єдиний представник галузі роздрібної торгівлі, який минулого року увійшов до рейтингу найбільших платників податків України. Подібна тенденція спостерігається й цьогоріч. Протягом лише І кварталу 2019 року товарообіг вже перевищив 28 мільярдів гривень.

Головним досягненням компанія вважає те, що кожного дня залишаються задоволеними мільйони покупців по всій країні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...