Мед Атлант

12-річну дівчинку, яка зникла ще 9 липня, знайдено. ОНОВЛЕНО

Як раніше повідомляло МІСТО, відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області розшукував малолітню мешканку м. Івано-Франківськ Сенюк Іванну Олександрівну, 2007 року народження.

Дівчинка 9 липня близько 14 год пішла з дому і її місце перебування було невідоме.

Сьогодні, 12 липня, близько 14:50 поліція повідомила, що розшук дитини припинено.
Дівчинку знайшли, з нею все гаразд.

Як виявилося, малолітня пішла з дому ще 9 липня, а її мати звернулася до працівників поліції за допомогою у пошуках доньки через 2 дні. За час, поки місце перебування дитини було невідомим, щодо неї жодних протиправних дій не було вчинено.

Встановлюючи обставини, які передували зникненню дівчинки, працівники ювенальної превенції з’ясували, що вона пішла з дому в невідомому напрямку після конфлікту з матір’ю.
Після повідомлення про зникнення дитини поліцейські встановили коло її спілкування та перевіряли місця ймовірного перебування малолітньої утікачки як в обласному центрі, так і поза його межами. Виявили розшукувану дівчинку сьогодні пообіді в одному з дворів у мікрорайоні, де вона мешкає.

Також встановлено, що дівчинка ночувала на горищі багатоповерхівки та у знайомого хлопця. Крім того, за цей час шестикласниця встигла змінити колір волосся.

За неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини матір дівчинки притягнуто до адмінвідповідальності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...