Мед Атлант

Андрій Сторожук: “Всі свої напрацювання у законодавчій сфері спрямовуватиму на розвиток Івано-Франківська та держави”. ВІДЕО

Кандидат у народні депутати України Андрій Сторожук взяв участь в ефірі ТРК «3 студія».

Він розповів про діяльність партії «Слуга народу і підтримку реалізації програми президента України. Також Андрій Сторожук говорив про свої кроки у Верховній Раді України, які будуть спрямовані на благо Івано-Франківська.

В ефірі ТРК «3 Студія» народний депутат України Олександр Шевченко та кандидат в народні депутати України по 83-му виборчому округу Андрій Сторожук.Дивіться наживо!

Опубліковано Слуга Народу – Андрій Сторожук – 83 округ Середа, 10 липня 2019 р.

Всі свої напрацювання у законодавчій сфері спрямовуватиму на розвиток Івано-Франківська та держави. Громада хоче мати право на належну освіту, медичне страхування і соціальні гарантії. Над цим працюватиму в першу чергу. Також спільно з представниками партії «Слуга народу» хочу демонтувати стару корупційну систему, яка 27 років висмоктує всі сили, фінансові можливості українців і не дає розвиватися далі, – сказав кандидат у народні депутати по 83 виборчому округу Андрій Сторожук.

Спільно з Андрієм Сторожуком в ефірі був народний депутат України Олександр Шевченко. Чинний нардеп пояснив, чому цього разу вирішив не балотуватися до Верховної Ради України.

Суспільство просто хоче нових людей. Я вирішив підтримати Андрія Сторожука, як молодого і висококваліфікованого юриста. А сам буду працювати над розбудовою цілого Прикарпаття, зокрема – над будівництвом та відновленням доріг і мостів, – зазначив Олександр Шевченко.

Олександр Шевченко оцінив роботу теперішнього президента України Володимира Зеленського. Він підтримує діяльність і радикальні кроки нового гаранта. За словами Шевченка, краще 5 років виправляти помилки, ніж 28 років іти в нікуди.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...