Мед Атлант

Муніципали допомогли медикам транспортувати до лікарні чоловіка з психічними розладами

Вчора, 13 липня, близько 18 години в Івано-Франківську в ході пішого патрулювання мікрорайону БАМ на території базару інспектори Комунального підприємства”Муніципальна варта” виявили чоловіка в стані алкогольного сп’яніння.

Інспектори підійшли до чоловіка, щоб провести з ним профілактичну бесіду про недопущення перебування в громадських місцях в стані алкогольного сп’яніння у громадських місцях. Чоловік повідомив працівників, що вживав алкогольні напої невідомого походження, після чого чоловікові стало погано.

Ми прийняли рішення викликати громадянину карету швидкої медичної допомоги. По приїзду медики вияснили, що в чоловіка також є певні психічні розлади і прийняли рішення забрати його до медичного закладу, – розповідає головний інспектор відділу охорони публічного порядку КП “Муніципальна варта” Іван Пінчук.

З огляду на різкі зміни настрою чоловіка для власної безпеки медики попросили вартових супроводжувати даного громадянина в службовому транспорті до медичного закладу. Відповідно, вартові надали супровід.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...